Szuwarek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 No co sie smiejecie demokracja jest to sprzedaja to co chca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 spoko jest demokracja, ale to co zrobil znak to kryptoreklama i na bank jesli mialo by byc postepowanie karne w tej sprawie to samsung wygra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 ze względu na to, że naszym zdaniem Samsung produkuje najgorsze Dyski Twarde oraz napędy CD i DVD nie sprzedajemy tych produktów To mnie dobija :cry: Mam nagrywarke samsunga i dosyc stara nawet a trzyma sie kupy mimo bardzo czestego uzywania :D Do sądu ps. (Poszedł mail do firmy znak :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 ze względu na to, że naszym zdaniem Samsung produkuje najgorsze Dyski Twarde oraz napędy CD i DVD nie sprzedajemy tych produktów To mnie dobija :cry: Mam nagrywarke samsunga i dosyc stara nawet a trzyma sie kupy mimo bardzo czestego uzywania :D Do sądu ps. (Poszedł mail do firmy znak :P ) stary idz spac chyba ze jak ja dopiero z impry wrociles .....a tem meil i tak niema bo oni maja prawo na swojej stronce pisac co im sie zywnie podoba bo ty jesli nie chcesz nie musisz tego czytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Hmm z tym kablowaniem to troche glupio bo po tym co przeczytalem na stronce tej firmy to wydaja sie spoko kolesiami. Choc pewnie Samsung g@wno bedzie im mogl zrobic :D PS A i tak jestem za tym co oni tam pisza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Heh, moze i sa spoko, nie wiem, ale opis rzeczywiscie fajny ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...