Skocz do zawartości
Rodii

5500+monitor(wide-screen) - multimedia, gry Started

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczow,

Tak jak w tytule, planuje kupic zestaw komputerowy do 5500 z monitorem. Najlepiej z serwisu morele jako, ze bede korzystal z wysyłki zagranicznej. Planuje kupic ten monitorLG 29UM68-P(mile widziane opinie jako ze nie zabardzo sie na tym znam) , takze na sama jednostke +klaeiatura, myszka,glosniki, Windows 10-bede mial do do przeznaczenie okolo 4200.Myszka,klawiatura, glosniki moga byc w mniejszym przedziale cenowym. Corsair Obsidian Series 350D bardzo podoba mi sie ta obudowa, jako ze jest prosta I nieduza, ale chętnie rozwaze jakas inna rekomendacje byle by obudowa nie byla zbyt duza. Dziekuje kazdemu kto poswieci swoj cenny czas zeby mi pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobny monitor spisuje się znakomicie.

Możesz rozważyć też z dopłatą Dell U2515H z racji wyższej rozdzielczości lub BenQ GW2765HE lub rozważać mniejszego brata Dell P2416d

Pooglądaj zestawy komputerowe, co najrozsądniej włożyć w danej kwocie.

Edytowane przez NostradamuSek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za rekomendacje monitorow, nie znam sie za bardzo na tym, chcialbym tylko miec taki szeroki monitor, bo slyszalem, ze wrażenia sa zupelnie inne np jak sie oglada filmy lub gra, niestety na 4k mnie narazie niestety nie stać. Den monitor della wydaje sie ok, ale czy to jest monitor z szeroki ekranem?. Chcialbym wszystko kupic za 5.5 tysiace I cieszyc sie najnowszymi tytulami na max detalach czy jest to mozliwe za taka cene?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musialbys szukac monitora Curved najlepiej 29 cali z rozdzielczoscia 2560x 1080. Utrawide tansze sa z freesync tak wiec karta amd r9 390x lub fury lub fury x. Przy zwyklym Ultrawide nie ma jakiegos wielkiego efektu wow. 34 cale z rozdzielczoscia 2560x1080 mijaja sie z celem poniewaz piksele beda sie wylewac z ekranu. A te z rozdzielczoscia 3440 x 1440 potrzebuja mocnej karty. Przy tej kwocie niestety trudno bedzie Ci sie zmiescic jesli chodzi o zielonych z karta nawet nie byloby problemu gtx 1070 czy 1060 lecz monitorow z gsync jest malo i ich cena zrzuca z fotela. Moze combo gtx 1070 i 3 monitory 24 calowe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi