Adamek334 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Witam pisze to z telefonu, wszystko było dobrze z komputerem, tak z 2 miesiące temu miałem brak obrazu na monitorze stwierdziłem ze może coś nie tak z karta graficzna ze się spaliła czy coś ( mimo że wiatraki się kreca) i podłączyłem kabel od monitora do zintegrowanej karty graficznej wszystko było ok. Jednak dziś juz nie ma obrazu na monitorze wogole a komputer wyłącza się sam po 30 sekundach, wyjmowaLem bateryjke z płyty głównej, ramy, to wtedy komputer chodzi nie wyłącza się jednak jak z restartu je to znów chodzi tylko 30 sekund no i nie ma obrazu na monitorze z zintegrowanej karty graficznej co to może być. komputer ma 3 lata w miarę nowy. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Ja obstawiam zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 jak np. wyjdę ramy albo wyjdę i włożę bateryjke z płyty głównej to komputer chodzi cały czas nie wyłącza się. Tylko dalej nie ma obrazu na monitorze z zintegrowanej karty graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...