patryk_wml Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Cześć chciałbym prosić was o pomoc w wyborze telefonu do kwoty około 2500 zł. Zastanawiam się nad modelami: s7 edge, lg g5, Huawei p9 ale jestem otwarty na inne propozycje. Ważne jest dla mnie aby była dobra jakość obrazu oraz aby bateria wytrzymywała dość długo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Oneplus 3 i zostanie ci jeszcze sporo na piwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk_wml Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 a parę słów o nim? używałeś? wiesz może jak się sprawdza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Mam go od konca lipca, telefon jest fenomenalny. Bateria wytrzymuje mi srednio 5h SoT i okolo 3h rozmow. Wiec 2 dni bez problemu go uzytkuje a korzystam z dual sima. Wspracie na xda ogromne, juz android 7.0 jest na niego ale ma jeszcze troche bugów jak np nie da sie dzwonić ;) no ale chlopaki raczej szybko sie z tym uwiną. Ogolnie jest to najlepszy telefon jaki mialem. Polecam do niego etui Otterboxa ze strony producenta. Przesyłka idzie z polski okolo 3 dni. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymcio22 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Mam go od konca lipca, telefon jest fenomenalny. Bateria wytrzymuje mi srednio 5h SoT i okolo 3h rozmow. Wiec 2 dni bez problemu go uzytkuje a korzystam z dual sima. Wspracie na xda ogromne, juz android 7.0 jest na niego ale ma jeszcze troche bugów jak np nie da sie dzwonić ;) no ale chlopaki raczej szybko sie z tym uwiną. Ogolnie jest to najlepszy telefon jaki mialem. Polecam do niego etui Otterboxa ze strony producenta. Przesyłka idzie z polski okolo 3 dni. Stąd zamawiałeś ? https://oneplus.net/pl/3 I naprawde szedł 3 dni myśłałem że dłużej by szedł. Pytam się bo zastanawiam się nad kupnem i mam do wyboru albo one plusa albo samsunga s6 i się nie mogę zdecydować. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Tak, zamawiałem ze strony producenta. Z tym że teraz na dole masz informację że dostawa do 5 tygodni. Nie pamiętam czy jak ja kupowałem to też była ta informacja. W każdym razie mój szedł 3 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymcio22 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 aha. Wielkie dzięki za odpowiedź. A jak sprawa z aparatem ? Bo zależy mi też żeby aparat był dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 aha. Wielkie dzięki za odpowiedź. A jak sprawa z aparatem ? Bo zależy mi też żeby aparat był dobry. http://www.trustedreviews.com/oneplus-3-review-camera-page-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 jest serwis w polsce z tego co pamiętam. W tym miesiącu zamawiam swojego 1+3 :P Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...