stradu Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Siemka. Potrzebuje podlaczyc 120hz monitor pod laptopa tylko tak laptopa jeszcze nie mam a monitor mam. Zastanawiam sie czy po hdmi pojdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 :mur: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stradu Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 w sensie ze nie pojdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Mam rozumieć że jestes pierwszy raz w zyciu na forum internetowym? Jeśli kupisz nowego laptopa z dobrą kartą graficzną którą uciągnie 120fps w danej grze to poprzez HDMI możesz taki obraz przesłać na zewnętrzny monitor. Tyle w tej kwestii i ciesz się, że Orgiusz miał dobry dzień bo emotka w jego wykonaniu to niecodzienna sprawa i zostałeś miło potraktowany za zadawanie głupich pytań. Z mojej strony EOT. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stradu Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) juz doczytałem ze wersja hdmi 2.0 uciagnie 120hz a weraja 1.4 tylko 60hz. W laptopach sa montowane 1.4 wiec nie uciagna 120hz... Edytowane 18 Września 2016 przez stradu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Jest jeszcze coś takiego, jak DisplayPort. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stradu Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 tak wiem ze sa montowane mini dp a znacie jakies do 3000 z takim wyjsciem? wiem ze asus rog a cos innego tanszego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Nadal się pogrążasz w tym temacie. Po co Ci 120Hz na HDMI 2.0/ DP? W cenie większej niż Twój budżet. Nawet nie przywołuję żadnej analogii... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...