amsteldam Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Chcę kupić najwydajniejszego RXa 480 8GB. Jaki jest obecnie najwydajniejszy RX i czy może wyjdzie niebawem coś nowego co może być wydajniejsze i tym samym może poczekać z tydzień max dwa. Czemu rx a nie gtx 1060 nie będę się tłumaczył jest to mój wybór. Z tego co się orientuje najwydajniejsze są obecnie ASUS STRIX Radeon RX 480 8GB i sapphire radeon rx 480 nitro 8gb. Jak się myle to mnie poprawcie. Najważniejsza jest wydajność, kultura pracy mniej. Moja płyta głowna to Asus Z170 pro gamig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keepie Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Te dwa modele mają najwyższe zegary, ale wybrałbym Asusa, wydaje mi się że konstrukcja karty jest solidniejsza i lepsze chłodzenie, co przy 480 się przyda i większy potencjał podkręcania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 msi rx480 gaming x 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekpol Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Ja bym wybierał pomiędzy MSI a Asusem. Podobna wydajność oraz kultura pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvast87 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Sztuka sztuce nie równa, Asus lub MSI. Która się bardziej podoba bierz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amsteldam Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Jest jeszcze Powercolor red devil rx 480 8gb, którego w PL nie ma przynajmniej ja nie znalazłem. Dzięki zdjętym ograniczeniom z Biosu , karta może być najmocniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...