grivder Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Witam. Gdy otwieram mój komputer to co drugi trzeci raz lub nawet częściej ikony dysków twardych tak migną, mrugną efekt podobny do tego jakbym dał odśwież. Nawet po formacie i czystej instalacji czy to 10 czy 7 tak jest. Wiem że dla niektórych jest to błahy problem ale na takim w miarę dobrym sprzęcie nie powinno tak być szczególnie że na początku takie rzeczy się nie działy. Bardzo proszę o pomoc. Poniżej specyfikacja mojego kompa: i5 6600k asus z170 pro gaming 16giga ram corsair radeon 390 msi bequiet 630 80 plus bronze ssd intel 520 240giga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Na Twoim miejscu sprawdziłbym, czy kabelki SATA sygnałowe i zasilające ciasno siedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grivder Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Sprawdziłem nawet zmieniałem i dalej to samo. To może być zasilacz albo płyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grivder Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 Dodam że jak wejdę później na partycje w różne foldery to też jest taki efekt odświeżania. Znajomy był ze swoim dyskiem i jest to samo u mnie a jak swój podłączyłem u niego to wszystko jest ok. Zmieniałem już kable sata gniazda ale to nic nie daje ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grivder Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 Pomoże ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...