Crescendo1 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Witam, otóż mam problem który uniemożliwia granie. Film najlepiej pokaże o co chodzi https://drive.google.com/file/d/0B29WsKUzaBBNMk45OGxvaDlaTkE/view Gra jest oryginalna, z goga, bez dlc. Wystarczy że nacisnę dwukrotnie gdziekolwiek i tak się dzieje Nie jest to jedyna gra w której mam podobny problem, działo się tak też w tropico 5, dota 2, ultimate chicken horse i wielu innych. Tylko było to na tyle mało uciążliwe że dało się normalnie grać. Są też gry np Wiedźmin 3 i GTA 5 które działają normalnie. Jak mogę to naprwawić? Edytowane 21 Września 2016 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 Albo problem z grafiką albo coś się uruchamia w trakcie grania . Przeinstaluj / zakutalizuj sterowniki do karty graficznej , możesz też odpalić kompa i gry na integrze z procka ( jeżeli dobrze widzę to masz I5 4460 ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 Nie masz jakiejś pseudogamingowej myszki i makro dla podwójnego kliknięcia? Odpal w oknie wraz z menadżerem zadań i patrz na dziwne procesy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 Właśnie wyjąłem karte graficzną i odpaliłem na integrze. Do tego wyłączyłem wszystkie procesy które wiem że mogłem i zostały tylko takie http://imgur.com/a/F9ngT Problem nadal występuje Co do myszki to mam A4tech X747 i ma ona 3 dodatkowe przyciski, jeden z dwuklikiem. Ale tak się dzieje też gdy naciskam normalnie lewym przyciskiem. Niestety nie mam pod ręką żadnej innej myszki żebym mógł sprawdzić czy to jej wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 A4tech miał chyba jakiś soft dorzucany, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 Tak, do ustawiania dpi, makr dla tych przycisków i częstotliwości odświeżania. Domyślnie było 500mhz, ja mam 1000mhz. Ale już go odinstalowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 No to załaduj go, przywróć domyślne i patrz w którym momencie problem ginie/pojawia się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Nie ma opcji przywrócenia do domyślnych, ustawienia zapisują się w myszy, ale ręcznie je przywróciłem do takich jak zapamiętałem jako fabryczne. No i nic się nie zmieniło. Zmniejszyłem dpi z 2000 do 400, report rating z 1000 na 500 i potem na 125 ale też nic. Wyłączyłem całkowicie te dodatkowe przyciski. Myszkę podpinałem pod różne porty. Edytowane 21 Września 2016 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 Spróbowałem innej myszki i to samo czyli to musi być coś z systemem, tylko co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiewioRx Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 Ja miałem podobny problem, tylko czasem mnie wywalało całkiem do pulpitu, gdy miałem podłączone dwa monitory na raz. Jedne gry działały, a inne pozwalały "wyjść" myszce poza ekran na boczny monitor i wówczas miałem zrzut gry. Podłączony był przez HDMI telewizor. Może popatrz w opcjach rozdzielania obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...