Augustus Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 Hej, mam błąd 43 w karcie graficznej AMD R5m230. Robiłem reinstala systemu, sterowników - nic. Odinstalowywałem sterowniki DDU - też nic. Ponownie instalowałem sterowniki od AMD - dalej nic. Załączam screeny. Nie mam pomysłów co robić. Pozdrawiam, Artur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 Jaki lapek dokładnie - konkretnie procek ? Może ten R5 230M po prostu padł lub co innego się stało a system działa na integrze z procka . Choć awarię R5 w zasadzie za bardzo nie powinieneś odczuć , to dość słaba karta w zasadzie dublująca integry . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Augustus Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 Intel i5 -420m;2,6ghz. Wlasnie nie wiem czy padla, czy nie - bo nie uzywalem lapka w ogole do grania. Ostatnio chciałem popykać. Patrzyłem wyniki, to jednak ten radek lepiej wypada niz zintegrowana. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 Może zainstaluj sterowniki do płyty potem do procka, a na końcu do radka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Augustus Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 Jak napisalem, zrobilem caly reinstal systemu, więc wątpie co mogłoby to zmienić. Może coś w biosie powinienem pokombinować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...