FrankY19 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 Witam mam do wyboru 2 telefony samsung a5 2016 v huawei p9 lite niestety nie znam sie na nich za bardzo i stąd moje pytanie który będzie lepszy w użytkowaniu wydajniejszy dłużej będzie pracował na baterii i będzie wytrzymalszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 Może po prostu kup to co Ci się podoba bardziej bo pytania są lekko mówiąc żenujące... http://lmgtfy.com/?q=a5+2016+vs+p9+lite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikor Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Mi osobiście bardziej podoba się p9, no i parametry też ma niczego sobie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Mi osobiście bardziej podoba się p9, no i parametry też ma niczego sobie.. Nawet czytać nie potrafisz. Ić stond Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze_meq Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2016 Zdecydowanie p9lite za płynne działanie przy wielu aplikacjach w tle. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2016 Zdecydowanie p9lite za płynne działanie przy wielu aplikacjach w tle. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka I po pewnym czasie zabija te aplikacje. Dziękuję postoję. I za odkop - ić stond. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...