SANOV Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 Chciałbym zacząć tworzyć strony www, programowanie, tworzenie aplikacji mobilnych i komputerowych coś takiego czy znacie jakieś dobry kurs online czy coś takiego podobnego dla zielonych jakieś podstawy tam już posiadam tylko chciałbym to wszystko utrwalić prosiłbym o pomoc nie wiem od czego zacząć środowisko jakie co potrzebne itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 html, css, potem js (też biblioteki jquery), szczypta php, oraz frameworki, bootstrap, materialize itp. ewentualnie cms wordpress, drupal dla początkujących jakieś tutki zelenta na youtube prędzej czy później musisz uderzyć w ang, źródła codility, w3schools, SO ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANOV Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 Od Zelenta zacznę C++ i resztę jego poradników. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 C++ to przy tworzeniu stron jest mało przydatne , chyba że jako odskoczna do nauki innego języka np. php . Co innego jak dodatkowo chcesz tworzyć soft . Jak chcesz mieć większą kontrolę nad aspektem wizualnym strony to warto się nauczyć podstaw grafiki w PS czy innym sofcie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Chciałbym zacząć tworzyć strony www, programowanie, tworzenie aplikacji mobilnych i komputerowych coś takiego czy znacie jakieś dobry kurs online czy coś takiego podobnego dla zielonych jakieś podstawy tam już posiadam tylko chciałbym to wszystko utrwalić prosiłbym o pomoc nie wiem od czego zacząć środowisko jakie co potrzebne itp. - strony www, - programowanie - tworzenie aplikacji mobilnych - tworzenie aplikacji komputerowych Powiem Ci, że każdy z tych tematów to olbrzymi zakres wiedzy i umiejętności, niekoniecznie powiązanych ze sobą. Chcesz jednocześnie uczyć się wszystkiego na raz? Ambitnyś. Ja na Twoim miejscu zająłbym się wąską dziedziną, w której zostaniesz ekspertem. Edytowane 3 Października 2016 przez NostradamuSek 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...