Micci Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Witam,chciałbym skonsultować zestaw komputerowy,który zamierzam zakupić. Moja propozycja zestawu: https://www.morele.net/inventory/info/8ojSRp/ Komputer będzie głównie wykorzystywany do gier. Głownie mam pytanie dotyczące dysku SSD.Czy warto w niego zainwestować czy tez lepiej dołożyć te 200zl do np.procesora? Również byłbym wdzięczny za poradę w sprawie obudowy czy ta się nadaje,czy tez jakaś inna. Z gory dziękuje. Edytowane 27 Września 2016 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Może być . SSD warto mieć , posiadanie SSD daje dużo - system i programy reagują dużo szybciej . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micci Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Dokladnie tak samo uwazam co do SSD. Pomyśle jeszcze nad obudowa,dzięki za odpowiedz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) https://www.morele.net/pamiec-adata-ddr4-8gb-2133mhz-cl13-xpg-z1-dual-ax4u2133w4g13-drz-722601/ 185zł Edytowane 27 Września 2016 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micci Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 dzięki,przy okazji chciałbym zapytać (jako ze nie miałem zbyt dużej styczności z nimi) o windowsa 7,8 a możne 10? Chętnie wysłucham opinii korzystających z tych systemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 tylko 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chachel23 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 10 reszta wind to już historia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...