sAx® Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Mój problem polega na tym że mam obudowe Mini i problemem jest to że zasilacz jest bezpośrednio nad prockiem. Proc 1700xp+ na 100% nie będzie kręcony więc nie będzie za bardzo przeszkadzać jeżeli proc nie będzie miał odpowiedniego nawiewu. Skłaniam się ku takiemu czemuś: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=14427680 Jeżeli macie jakieś propozycje to piszcie. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Może Arctic Cooling Slim Silent Pro. Tylko musisz sprawdzićczy pasuje do twojej płyty głównej. www.arctic-cooling.com/en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Zrobiłem ten błąd o którym piszesz. Mam małą obudwoę z zasiłka pionowo i kupiłem xdreama no i teraz zasilacz leży obok kompa bo się do obudowy nie mieści :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sAx® Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Może Arctic Cooling Slim Silent Pro. Tylko musisz sprawdzićczy pasuje do twojej płyty głównej. www.arctic-cooling.com/en overall Dimensions: 90 x 82 x 69 mm czyli 6.9 CM w górę - odpada - za wysoki tamten 4.8 CM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ...Jeżeli macie jakieś propozycje to piszcie... wyrzucic zasilacz... na zewnatrz obudowy - czy to z tylu czy to na daszek i pakujesz cooler jaki chcesz - sprawdzone w praktyce - bylo o tym kilka razy na forum :!: bo niskie radiatory maja to do siebie ze stawiaja duzy opor wiec potrzebny mocny wentylator = HALAS :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Albo znajdz jakiś porządny radiator. Ppiłka do metalu w prawice, radiator w lewice bądz w imadło i piłujesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=24&gg=19&id=244 spokojnie mozesz sprobowac tego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Mam ten sam problem ,mozesz sprobowac tego Spire Cu King II (5E070B1H3G) , u mnie calkiem niezle , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 ten cooler ktory podales w linku jest OK dosc dobrze trzyma temp. na 2000+ 0.18u temp. w stress waha sie 50-55*C tylko jest jeden mankament coolerek ten jest troche glosnawy a z biegiem czasu (niedlugiego) wyciera sie lozysko czy co tam jest i strasznie wyje dlatego nie polecam. Zastanow sie moze nad Glacialtech Igloo 2500 cichutki i bardzo wydajny sam zastanawiam sie nad jego zakupem cena okolo 80 pln jednak fakt fatem ze ciut wiekszy od first eye'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 boxowy cooler z Celerona(fcpga ofkoz) kupowany za 20 zł tylko uwaga są różne prędkości wiatraków - 2700rpm i 4000rpm coolerki te są bardzo ciche i w wersji 4000rpm bardzo wydajne obecnie AXP1700@ ? 2150MHz U=1,75V temp stres 60"C(dioda), przy rpm wiatraka 2700 zakup we Wrocku na giełdzie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 ...Jeżeli macie jakieś propozycje to piszcie... wyrzucic zasilacz... na zewnatrz obudowy - czy to z tylu czy to na daszek i pakujesz cooler jaki chcesz - sprawdzone w praktyce - bylo o tym kilka razy na forum :!: bo niskie radiatory maja to do siebie ze stawiaja duzy opor wiec potrzebny mocny wentylator = HALAS :( project approved :D mam tak u siebie, ale jest glosniej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7148 + zwolniony wentylek skoro nie masz zamiaru krecic ;-) rowne 5cm w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...