abezus Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Witam. Zastanawiam się nad kupnem jednego z wyżej wymienionych monitorów. Ceny obydwóch są bardzo podobne, natomiast nie mogę nigdzie znaleźć informacji odnośnie różnic pomiędzy nimi. Orientuje się ktoś czym różnią się te monitory i który jest lepszy? Jeśli chodzi o zastosowanie przeze mnie sprzętu to w 90% oglądanie filmów, oraz przeglądanie internetu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 W dniu 29.09.2016 o 17:44, abezus napisał(a): Witam. Zastanawiam się nad kupnem jednego z wyżej wymienionych monitorów. Ceny obydwóch są bardzo podobne, natomiast nie mogę nigdzie znaleźć informacji odnośnie różnic pomiędzy nimi. Orientuje się ktoś czym różnią się te monitory i który jest lepszy? Jeśli chodzi o zastosowanie przeze mnie sprzętu to w 90% oglądanie filmów, oraz przeglądanie internetu. Pozdrawiam. Ten drugi ma freesync, reszta to takie same parametry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...