abezus Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Witam. Zastanawiam się nad kupnem jednego z wyżej wymienionych monitorów. Ceny obydwóch są bardzo podobne, natomiast nie mogę nigdzie znaleźć informacji odnośnie różnic pomiędzy nimi. Orientuje się ktoś czym różnią się te monitory i który jest lepszy? Jeśli chodzi o zastosowanie przeze mnie sprzętu to w 90% oglądanie filmów, oraz przeglądanie internetu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Witam. Zastanawiam się nad kupnem jednego z wyżej wymienionych monitorów. Ceny obydwóch są bardzo podobne, natomiast nie mogę nigdzie znaleźć informacji odnośnie różnic pomiędzy nimi. Orientuje się ktoś czym różnią się te monitory i który jest lepszy? Jeśli chodzi o zastosowanie przeze mnie sprzętu to w 90% oglądanie filmów, oraz przeglądanie internetu. Pozdrawiam. Ten drugi ma freesync, reszta to takie same parametry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...