xPWinko Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Cześć, mam pytanie. Chce zmienić windowsa z 10-tki na 8.1. Mam zainstalowaną 10-tkę i na pendrive mam te instalke od microsoftu na 8.1 i tutaj powstaje moje pytanie: Czy mogę zainstalować normalnie 8.1 mając windows 10 i ten windows jakoś naturalnie się ''przemianuje'' na W 8.1? Z góry dzięki za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Jak chcesz wrócić do Win 8.x czy starszego OS to najpierw musisz sformatować partycje ze starym systemem . Czy to z poziomu instalatora , za pomocą zewnętrznych narzędzi np. Gparted czy jak dysk jest podpięty do innego kompa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPWinko Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Jak chcesz wrócić do Win 8.x czy starszego OS to najpierw musisz sformatować partycje ze starym systemem . Czy to z poziomu instalatora , za pomocą zewnętrznych narzędzi np. Gparted czy jak dysk jest podpięty do innego kompa . Nic z tego nie rozumiem.. Nie wiem jak co się robi, mógłbyś wytłumaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...