Markus1 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Witam Od jakiegoś czasu na monitorze syna pojawia się denerwujący napis w lewej części ekranu jak tylko przełączy się w tryb pełnoekranowy. Za diabła nie mogę tego wyłączyć. Próbowałem resetować ustawienia monitora ale lipa. Jak się pozbyć tego durnego napisu G-synch-on Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Dzięki za pomoc ale to nie to. Może komuś się przyda. Nie ma możliwości usunąć tego w panelu bo tam zwyczajnie nie ma tego ustawienia. Przypadkowo znalazłem przyczynę. Ostatni sterownik NV 372.90 WHQL ma babola na komunikacji z G-synch. Usunięcie D.D.U uninstallerem oraz instalacja poprzedniego 372.70 WHQL usunęło problem. Dziwne ale pomogło. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Aaaaa dzięki faktycznie znalazłem, moja skucha.... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...