arthi Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Czy przy niepodkrecanej karcie maja prawa wystepowac jakies artifacty (przeklamania) i czy takie bledy sa podstawa do uznania gwarancji jak wam sie wydaje?! Wlaczylem wspomniany program i byl taki nieciekawy wynik kolo 20-30. Co o tym myslicie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 a w generowanym obrazie, np w grach wiadac jakeis przeklamania ? Radzil bym sprawdzenie np w 3d marku 2001 on jest bardzo wrazliwy, czasem mam w nim sporo przeklaman a w grach nie.... oczywiscie podczas podkrecania karty. Przypomniao mi sie, kiedys tym testerem sprawdzalem, bo robly mi sie "krzaki" w grach a programik nic nie wykrył, raczej polegał bym na własnych oczach :) jezeli w grach po jakims czasie na defaultowych ustaweniach karty zaczna pojawiac sie bledy w grafice, to oczywiscie masz podstawe do reklamacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 u mnie 3d mark przechodził ładnie a w UT kiedy było się pod wodą to były krzaki, a normalnie spox. to dopiero dziwne, tylko pod wodą. pozostałe gry nie wykazywały błędów. a jak są widoczne buraki to można to w serwisie pokazać chociaż mogą zganiać na sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...