osejszon Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Cześć. Poszukuję najlepszej myszy do CS:GO w cenie do 300 zł. Oprócz tego chcę dokupić do niej podkładkę. Czekam na propozycje. Moje typy: DM-1 Pro S, Zowie FK1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Jeszcza masz rivala 300. Na macie od ss slizga sie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Graham a co ja Ci bede mowil jak i tak nie zrozumiesz, a zona Ci nie pozwoli kupic. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osejszon Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Steelseries, Razer odpada. Mam chęć na DM-1 Pro S vs Logitech G403 przewodową, którą z nich wybrać i jaką wybrać podkładkę kontrol>szybkość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osejszon Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2016 Jeśli będę miał trochę wolnego czasu i chęci, to podzielę się moją opinią. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2016 Steelseries, Razer odpada. A to niby czemu? SS czy Zowie nie wiele sie roznai od siebie wygladem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osejszon Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2016 Kupiłem Logitech G403. Temat można zamknąć. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqad Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Ja mam qpada 5k. Poprzednio miałem a4techa, logitecha g9. Nie wiem jak teraz te najnowsze logitechy ale znając logitecha wygląd i księgowość maja największe znaczenie. Nie wiem jaka masz dłoń ale ja lubię duże mychy z miejscem na mały palec. Dla jednych to minus dla mnie bez różnicy, ale jest mała ilość przycisków. Nawet przy niewiarygodnie szybkich ruchach myszka nie gubi sie i poprawnie przesuwa obraz. Jeśli chodzi o podkładki to miałem everglide szklanego potem razer goliathusa teraz mam roccat hiro. W porównaniu z roccatem razer nadaje sie na wycieraczkę do butów. I nie sądziłem ze podkładka moze tyle dać do precyzji i gładkości ruchu. Do tego rewelacyjnie wykończone krawędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Kupiłem Logitech G403. Temat można zamknąć. ;) Ile ta przyjemność Cię kosztowała? Da się gdzieś kupić wyraźnie taniej niż sugerowane 309zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...