Czmiel125 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Witam. Od jakiegoś czasu pojawiła mi się ikona, która mi przeszkadza w graniu, mam ją w każdej grze. Jak ją wyłączyć? Proszę o odp. Edytowane 6 Października 2016 przez Czmiel125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovalnapszczoua Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Masz kartę od "zielonych"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czmiel125 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Masz kartę od "zielonych"? tak mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovalnapszczoua Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Ja też to mam , ale u mnie też jest ikona mikrofonu. Stawiam że, to Nvidia Experience coś włączyła ale jakoś nie miałem weny by ten problem zgłębiać. Spróbuj w sterownikach pogrzebać bo pewnie coś trzeba "odptaszkować". Edytowane 6 Października 2016 przez ovalnapszczoua Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...