IRZYN Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Do czego służą złącza na karcie graficznej (piny) przewarznie znajdują przy górnej krawedzi karty. pozdr.all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 sam jestem ciekawy ale znalazlem to http://www.tomshardware.pl/video/01q3/0107.../rt2500-02.html cos wrodzaju dodatkowej szyny danych pomiedzy czyms a karta graficzna chodzi o to ze takie polaczenie nie obciaza dodatkowo szyny PCI ani AGP , a do czego mozna to zlacze jeszcze zastosowac nie mam pojecia , a jest na prawie kazdej karcie graficznej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Kiedys chyba mozna bylo do tego podłączyć np. dekoder DVD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 raz autentycznie widzialem, ze podlaczony byl tam joystick :lol: in to na zywo, wiec to nie byl fotomontarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 znalazlem jeszcze nazwe teka zlacza a nazywa sie ono VIP I niby sluzy ono do transmisji sygnału video "oczywiscie w postaci cyfrowej " i jak widzisz zostalo wykorzystane do polaczenie karty graficznej z urzadzeniem do przechwytywania i obrobki obrazu video do czego jeszcze mozna zastosowac VIP-a nie mam zielonego pojęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Kiedys chyba mozna bylo do tego podłączyć np. dekoder DVD. tez mi sie tak wydaje ale nie jestem pewny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Jednym słowem nie jest to nowość ja to znalazłem nawet na jakiejś 0,5megowej karcie na isa pozdr.all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 od latr stosowane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...