IIBananowatyII Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Dzień Dobry. Mam pytanie odnośnie polecanego zestawu za 3000 tys. zł od PurePC. Chciałbym się zapytać o Obudowę jaką wybrać ( może być z oknem ) I jeszcze jedno czy dobrym wyborem jest RX 480 nitro + dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Ile chcesz wydać kasy na budę ? Co do budy - masz kilka do wyboru : Antec GX200/GX300/GX500 , TT Versa G2 , BitFenix Neos / Shinobi , TT Commander MS-I , Zalman Z9 /Z9 Plus / Z9 U3 / Z9 Neo / Z11 , Corsair 88R , Corsair SPEC-02/03 , SPC Gladius M35W , SPC Aquarius M60W , Corsair Spec-Alpha , BitFenix Aegis , SPC Aquarius X95W , Phanteks Enthoo Pro M . Ceny od 200 ( GX200 ) do ~360 zł , wszystkie budy z morele.net , TT Oznacza firmę Thermal Take . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg777xfx Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 Proponuje SilentiumPC Regnum RG3 Pure Black: https://www.morele.net/obudowa-silentiumpc-regnum-rg3-pure-black-midi-tower-czarny-spc142-773808/ Sam posiadam taką obudowę, za ok 150 zł według mnie najlepszy zakup: dwa wentylatory z kontrolerem obrotów, dwukomorowa budowa. Dzień Dobry. Mam pytanie odnośnie polecanego zestawu za 3000 tys. zł od PurePC. Chciałbym się zapytać o Obudowę jaką wybrać ( może być z oknem ) I jeszcze jedno czy dobrym wyborem jest RX 480 nitro + dziekuje Jeżeli chodzi o ten zestaw za 3 tysiące proponowałbym sprawdzenie czy proponowana płyta główna obsłuży nadchodzącą 7gen procesorów kaby lake, producenci opublikowali listy, niektóre z chipsetem h110 zostały pominięte - zawsze jest większa możliwość rozbudowy w przyszłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...