Katohaikara Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 Witam wszystkich,przed chwilą wyskoczył mi komunikat Windows jak w tytule. Pobrałem program CrystalDiskInfo i pokazuje mi on coś takiego:Pomoże ktoś zinterpretować mi ten wskaźnik i poradzi co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Patrząc po atrybutach 01,05 i 07 to dysk ma poważne problemy . Jak dysk jest w takim stanie jak pokazuje program to nie wiele da się zrobić . Na początek proponuję podpiąć dysk do innego portu na płycie - najlepiej nową taśmą SATA . Jak długo masz ten dysk ? Zakładając że dysk by pracował ciągle 24h na dobę , 7 dni w tygodniu to miał by nieco ponad 2 lata , w tym przypadku może mieć kilka lat więcej . Edytowane 8 Października 2016 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 Kopiuj dane póki możesz bo dysk nadaje się na śmietnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katohaikara Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 No dysk ma dobre 7 latek. Pociągnie jeszcze jakiś czas? Tydzień? Miesiąc?Najwidoczniej czas zmienić platformę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 Ciężko powiedzieć ile jeszcze wytrzyma - może to być miesiąc a może paść za 1 dzień czy nawet za kilka h . Rób tak jak mówi radiergummi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 jeśli już sam system płacze, że dysk umiera to nie ma na co czekać, zgrywaj ważne dane jak najszybciej, a potem się zastanawiaj co dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...