ragern Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Hej, potrzebuję zestawu komputerowego do 2400. Zależy mi całej skrzynce. Taki zestaw złożyłem sobie na szybko ale nie wiem czy wszystko będzie ze sobą współgrać. Przeznaczenie zestawu to głównie gry jakiś witcher 3 czy deus ale średnie detale mi spokojnie wystarczą. Na konkurencyjnym forum założyłem taki sam temat i wszyscy zgodnie uznali, że amd to shit i mam brać i3 + gtx 1060 3gb. Jakie są wasze zdania? Nie boję się kupić używek .To jest zestaw który złożyłem - https://proline.pl/konf/26q64i3 Edytowane 10 Października 2016 przez ragern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keepie Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 Tak, będzie wszystko działać, w tym budżecie to dobra opcja, można by zejść z zasilacza na SPC Vero L1 500W, ale za tę kasę nic lepszego już się nie da wziąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragern Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 bump, jakiś jeszcze komentarz? Chciałbym zamówić szybciutko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...