Nerus Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Witam, potrzebuję zamówić UPS do serwera 450W, Ups potrzebny do podtrzymania serwera do momentu zrzutu danych z pamięci na dysk, UPS powinien poinformować serwer o zaniku pamięci. jakie polecacie ? Pozdrawiam, Nerus. Edytowane 10 Października 2016 przez Nerus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerus Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) APC APC BACK-UPS 950VA 230V AVR (francuskie gniazda - polskie) lub mocniejszy https://drive.google.com/drive/folders/0B6pcCFAGHHOtfmRabGxBbXhzcUc2QzIwWjVQMzVqcGVxZUF5S1V1RE1IbXdNLVMwOEJFV2c?usp=sharing Mam konkretnie takie OK, ale czy jest interface (nigdy nie bawiłem się ups'em) umożliwiający wysłanie do serwera sygnału o braku napięcia, system to Linux. ===== Ok tera zauważyłem, port USB jest używany do komunikacji z serwerem ? Pozdrawiam, Nerus. Edytowane 12 Października 2016 przez Nerus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerus Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 Soft ma takie opcje jak widzisz w "runtime" Zamówienie w realizacji, dzięki. Pozdrawiam, Nerus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...