bartomiszcz Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Cześć. Jadę na W10 i mam problem z instalacją programów takich jak Format Facotry i DeamonTools. Nie wiem czemu ale po właczeniu instalatora nie mogę przejść dalej: poniżej zrzut ekranu: To samo przy próbie instalacji kodeku H.264.... Błagam pomocy.... Edytowane 12 Października 2016 przez bartomiszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 Sprawdzałeś instalatory z różnych źródeł ? Albo UAC w Win10 co miesza lub za duży poziom restrykcji ustawiony . Komputer oczywiście twój i masz pełni , nieograniczony dostęp do systemu i jego funkcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartomiszcz Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 Tak komputer jest mój, osobisty. Wyłaczyłem wszystko firewall uac i avasta. Jakimś cudem udało mi się zainstalować H.264 przez Revo uninstaller ale to był przebyłsk życzliwości systemu. W10 do istotnie szajs- non stop coś się dzieje z tym systemem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...