andy2 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 Witajcie mam taki mały problemikZakupiłem Raijintek Triton 360mm AIO Water Cooling Solutionio jak isę okazało po otwarciu pudełka są 3 wentylatory na 4 piny ale nie ma żadnego kontroleramoja obudowa fractal design r5 ma wbudowany kontroler na 3 piny i tego chciałbym użyći teraz pytanie czy zmieniać wentyylaroty na : Corsair Air Series SP120 Quiet Edition które maja 3 piny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 ewentualnie mozesz kupic rozgaleznik :) lub.jakis kontroler a wentylatory polecam silent wings 3 high speed Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 4 pin to PWM, jak chcesz podpiąć pod kontroler Fractala, to i tak jest ten pin zbędny i nie będzie używany. Ja bym zostawił wentyle jak są, jak zaczną hałasować bardziej to wtedy jest sens zmieniać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...