bartekr89 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 Dzień dobry Chciałbym się upewnić. Otóż zamówiłem w wyprzedaży kartę z tytułu MSI za 520zł z 3 letnią gwarancją. Wiem, że jest to stosunkowo stara karta i moje pytanie, czy nie dałem ciała? Niedługo premiera nowych kart pojawi się coś lepszego? W sumie mam 14 dni na zwrot, więc jeszcze mogę oddać. Procesor jakim dysponuje to i5 6400 4,3Ghz, więc chyba większy narzut na CPU to nie problem. Z góry dzięki za odpowiedzi. Wiem, że może trochę po fakcie, ale cóż, wydawała mi się okazja... Na kartę nie chciałem wydawać zbyt dużo tak do 600zł, a w tej cenie jest aktualnie tylko rx460 i 750ti, więc wybór wydawał się prosty, ale teraz ma wyjść 1050 i sam nie wiem, czy nie spartoliłem. Wystarczy chociaż to do rozdziałki 1280x720 w najbliższym czasie? Z poważaniem bartekr89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 R9 280X mimo że to stara karta to za 520 zł w dodatku z gwarancją to niezły deal . GTX1050 na starcie pewno będą drogie . 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 Ten 1050ti będzie miał podobną wydajność do tej 280x i cenę około 800 zł za autorskie wersje na początek. Za 520 zł to b.dobry zakup. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 Jako posiadacz wzmiankowanej karty mogę napisać, iż spokojnie będzie dawać radę w podanej rozdzielczości. Dłuższy czas obsługiwała u mnie 1680x1050 i było ok. Po zmianie monitora miałem miłą niespodziankę bo niewiele tracąc na jakości grafiki jest płynnie w tym co gram. Inna sprawa, że mam parę lat na karku i noszę okulary więc moje postrzeganie może się nieco różnić. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelos07 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2016 Gdzie kupiłeś ją za tyle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekr89 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2016 w komputronikuhttp://www.komputronik.pl/product/204181/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/Radeon_R9_280X_MSI_3GB_DDR5_DVI_HDMI_DP_PCI_E_.html Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelos07 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Kurcze szkoda, że już niedostępne, sam bym ją kupił ;/ Edytowane 16 Października 2016 przez Pawelos07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...