sammy69 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 Witam! Powoli zbliżają się święta i chce złożyć synowi komputer który będzie wyglądał jak konsola i też tak się zachowywał. Znalazłem już obudowę która chce kupić, problem polega na tym że posiada zasilacz 150W, taka obudowa: https://www.inwin-style.com/en/gaming-chassis/Chopin Chce wsadzić takie flaki: CPU - AMD A10 7850k MoBo- ASRock FM2A78M-itx+ RAM- 2x4GB 2400MHz SSD- 240GB Procesor i ram już posiadam Teraz pytanie czy ten zasilacz da rade temu CPU który ma TDP 95W? Bo czytałem że potrafi nawet 180W zassać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2016 wedle tego co jest na pierwszej stronie google, 125 to max. wedle testów. 25W zostaje, moim zdaniem trochę mało. nie znalazłem nigdzie info ile skokowo potrafi pożreć, pewnie więcej, 150W to chyba jednak za mała moc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...