Big Boss Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 Witajcie. Jako że od dawna inwestuję dutki w skrzynkę zapomniałem totalnie o monitorze. Ostatnio było niezłe zdziwko przy zakupie RX470 bo złączę ze starego VGA do DVI nie pasowało do GPU. Zakupiłem przejściówkę z HDMI na VGA i jakoś to działa. W każdym bądź razie chcę wymienić starego, wysłużonego LG na coś nowszego. Interesuje mnie monitor z wejściem HDMI bądź Display Port. Budżet jaki mogę na to przeznaczyć to ok. 120-150 euro. Rozmiar to chyba 19-21 cali. W temacie monitorów jestem totalnie zielony, niestety głupi sentyment zakopał mnie w tym temacie w czasach prehistorii. Co możecie polecić i na co zwrócić uwagę przy zakupie monitora? (nowego jak i używanego). Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keepie Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 Ale w Polsce będziesz go kupował czy za granicą, bo waluta widzę Euro. Na pewno chcesz 19-21 cali, chyba bardzo blisko monitora siedzisz, teraz raczej kupuję się 22-24 cale dla komfortowego oglądania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Boss Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 Za granica kupuje, chyba ze cena bedzie dosc atrakcyjna to zamowie z PL. Siedze dosc blisko monitora, oczywiscie jest mozliwosc zakupu wiekszego. Na razie szukam najlepszej oferty. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keepie Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2016 Skoro siedzisz blisko monitora to nie warto męczyć oczu matrycą TN, szukaj jakiegoś niedrogiego IPS ewentualnie AMVA. Ostatnio komuś polecałem taki fajny monitor Asus VX229h, 21,5 cala, cienkie ramki i wbudowane głośniki, 2xHDMI, redukcja migotania i dobre opinie, cena też atrakcyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Boss Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Wybor padl na AOC G2260VWQ6 w cenie 129 euro. Dzis wieczorem zabieram sie za testy. Dzieki za porady ;) Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...