Skocz do zawartości
snooki

edycja video

Rekomendowane odpowiedzi

...jaki program byście polecili do wyciecią jkichś 10-20 sek z filmu w formacie AVI ??? bo miałem fil w dwóch częściach no i go połaczyłem z tym że w miejscu gdzie sie połaxczyły dwie cześci to mam to samo ujęcie 2 razy ...no więc chce jakoś usunąc ten kawałek ....znacie jakiś program ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skoro juz jesteśmy przy VirtualDub, to czy mozna usunąć klatki z filmu i go potem prosto zapisać, czy trzeba go potem rekompresować - bo cos nie widzę tam takiej mozliwości?

Chyba, że to jest - "Direct Stream Copy" - dopiero wczoraj instalnąłem ten program, więc nie znam wszystkich opcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...  :?  no właśnie jest z tym problem bo własnie wyciołem nie potrzebne mi klatki i jak chce zapisać plik to mi wywala coś takiego : Dołączona grafika

...i niestety trzeba go skompresować a więc jakies 2h w plecy  :?

To jest dokładnie ta opcja co napisałem - własnie to sprawdziłem.

A twojego obrazka nie moge zobaczyć, bo masz go na serwerze WP, albo podałes złą nazwę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazłem jeszcze inny programik AVI Splitter ...ale to jest versja demo i zapisuje tylko 60 sekund!!! a nie chce mi się szukac seriala do niego .... :?

Avisplittera nie uzywaj, bo to chłam - źle obrabia filmy - nie udało mi sie ani jednego filmu dobrze podzielić, wszystko sie potem cieło.

Pobaw się tym VirtualDubem - mnie działa idealnie.

Aha - zwykle nie widać obrazków, jeżeli są umieszczone na serwie WP - przynajmniej ja nie widzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazłem jeszcze inny programik AVI Splitter ...ale to jest versja demo i zapisuje tylko 60 sekund!!! a nie chce mi się szukac seriala do niego .... :?

Avisplittera nie uzywaj, bo to chłam - źle obrabia filmy - nie udało mi sie ani jednego filmu dobrze podzielić, wszystko sie potem cieło.

Pobaw się tym VirtualDubem - mnie działa idealnie.

Aha - zwykle nie widać obrazków, jeżeli są umieszczone na serwie WP - przynajmniej ja nie widzę.

Ja tych obrazków też nie widzę. Wygląda na złą konfiguracje serwera WP bo podałem w przegladarce bezpośrednio lokalizacje do tego pliku i wywala błąd(brak uprawnień), a jak wbiłem do programu do pobierania plików to chce uzytkownika i hasło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi