Skocz do zawartości
ernieball

Za wczesnie na silownie ;) ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to fake czy nie... ale jezeli to prawda to ma niezle powalonych rodzicow. Ciekawe ile chlopak bedzie mial wzrostu ??? I co na to jego organizm. Przeciez w tym wieku ilosc testosteronu jest bardzo niska... wiec pewnie musi cos brac.

Z tego co sie dowiedzialem:

Wyciskanie na laweczce - 81,72 kg 3 razy

Curls - 40,86 kg 3 razy

Dips - 31,78 kg 3 razy

Przysiady z obciazeniem - 34,05 kg 35 minut

Rozumiem ze dzieci w tym wieku maja elastyczne kosci... ale czy ten chlopczyk nie jest ofiara jakis eksperymentow ??? Dobra teraz to rozumiem pelno szumu kolo niego pewnie rodzice maja niezla kase, tylko ile mozna zaplacic za sukces ? Czy to nie jest chore ??? Zupelnie mnie zatkalo...

Dołączona grafika

Mam nadzieje ze bedzie mogl w wieku 30 lat chodzic o wlasnych silach... i mam nadzieje ze bedzie chodzil po ziemi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w takim wieku kiedy sie dziecko rozwija to naprawde chore takie obciazenia np. kregoslup, stawy itp. przeciez to bedzie kurdupel z 80cm jestem ciekaw jak wygladaja rodzice :D hehehe moze oni tez sa jacys zmutowani od koksow :D :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol, zamiast mleka to omke dostawał, żeby szybciej rosnąć, jak ma 6 lat to musiał zacząć ćwiczyć coś około 3 - 4 lata, ale jak będzie kolo miał około 20 lat to serce, wątroba (bo napewno niejedzie na diecie cud, tylko na jakiś eksperymentach :D )siądzie

jednym słowem żal dziecka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi