Zielok Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 Witam Tak jak w temacie, czy warto interesować się tym telefonem. Teraz mam już 3 rok Nexusa 5 i myślę że czas na zmianę. Od nowego telefonu oczekuję dobrego aparatu (robię b.dużo zdjęć) oraz dobrej jakości muzyki na słuchawkach. Boje się jedynie systemu, nigdy nie miałem styczności w Windowsem Mobile a słyszałem różne opinie i najczęściej nie były to przychylne opinie. Zastanawiam się również czy warto poczekać na Google Pixele. Oczywiście jestem otwarty na inne propozycję, byle spełniały powyższe warunki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 Ile testow/recenzji przeczytales do tej pory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielok Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) 4 recenzje + komentarze ludzi nt. Lumii, wszyscy byli zgodni co do fantastycznego aparatu i b.dobrego ekranu, natomiast wszyscy narzekali na działanie systemu, aczkolwiek były to recenzje sprzed aktualizacji Anniversary. Edytowane 17 Października 2016 przez Zielok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2016 Przejrzałem kilka reviewów. Podsumuję to tak. Telefon jest naprawdę dobry, Jednakże jak zauważył jeden z redaktorów, WIndows 10 czeka długa droga... A po aniversary update: Apps still aren't here Not suitable for average consumers Nadal problemy z aplikacjami. Może być niedogodne/nienadające się dla przeciętnego użytkownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...