pszczesny Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 czy widzieliście gdzieś do kupienia w sklepie radiatorki na pamieci od karty graficznej, w osobnych zestawach, bo ja widzialem ale razem z radiatorami na pamieci ram. prosze o linki do sklepów. i mam drugie pytanie czy radiator od płyty Epox 8rda3+(ten mniejszy) to jest chyba pólnocny jest lepszy niż radiator Zalman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 :o Jak dla mnie to na grafę i ram walisz te sam rediatory? Albo ciachasz z PII i na klej termoprzewodzący? www.4max.com.pl www.heh.pl -> sklep www.allegro.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 w necie widzialem na grafe po 6pln zalman jest raczej najlepszym dostepnym radiatorem na chipset,lepszy mozna tylko samemu zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 4 pozycja : http://www.pccooler.com.pl/sklepmain.php?s...ev_up=15&lev=31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracian Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Mam pytanko mozecie doradzic jak odklecic stare radiatorki ( te male firmowe :evil: ) bo chce zalozyn jakies wypasne wieksze i jeszcze jedno jak mam przykleic radiatory z drugiej strony karty tak aby niezrobic zadnego zwarcia i CZYM :lol: : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Mam pytanko mozecie doradzic jak odklecic stare radiatorki ( te male firmowe :evil: ) bo chce zalozyn jakies wypasne wieksze i jeszcze jedno jak mam przykleic radiatory z drugiej strony karty tak aby niezrobic zadnego zwarcia i CZYM :lol: : )zalezy czym sa przyklejone,jak tasma to nie ma problemu,jak klejem to do zamrazarki mozna i pozniej sie gimnastykowac (ryzykowne) jak nie masz wystajacych elementow z drugiej strony karty to przyklejasz na klej termoprzewodzacy (nie przewodzacy pradu) lub najbezpieczniej na tasme termoprzewodzaca jak wystaja elementy z drugiej strony to trzeba sie pogimnastykowac i przykleic tak by nie dotykalo tych elementow (przygotowac radiator a tak wogole to jest przyklejony temat o modernizacji kart i tam mozesz podpatrzec sposoby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracian Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 ok juz lokkam thx :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...