Goomba Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Jak dla mnie bomba :) rozwiązanie grania ze znajomymi super. Ciekawe kiedy w Polsce? Premiera jest już 3 marca, można składać preordery. Konsola podobno cieszy się dość sporym zainteresowaniem. Ja już złożem zamówienie. :) + edycja kolekcjonerska Breath of The Wild Edytowane 13 Lutego 2017 przez Goomba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 Jest możliwe znaleźć do 500zł konsolę 3DS razem z kilkoma częściami pokemonów? Jeśli nie przeszkadza ci, że będzie to pierwszy 3DS, a gry mogą być bez pudełek to tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 I jak, kupił ktoś i mógłby się pochwalić czy warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Zelda jest niesamowita. Olbrzymie możliwości i świat naprawdę wciąga na wiele godzin. Fast RMX - wyścigi niezłe i grywalne zwłaszcza gdy ma się kompana. Nowy Bomberman - podobnie gdy masz z kim pograć jest nieźle. Więcej gier na razie jakoś mnie nie kręci. Sprzęt świetnie wykonany i "gadżetowy" na maksa. Snipperclips może na pierwszy rzut oka nie wygląda jakoś powalająco ale po chwili każdy niedowiarek jest zachwycony. Jakby ktoś chciał w coś zagrać na multi to zapraszam SW-1212-0218-5147 i https://discord.gg/GcHCRYz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Turniej w Mario Karta 8 Goomba.pl Deluxe Cup #1 http://www.goomba.pl/goomba-pl-deluxe-cup/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...