Arakasi Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Jak w temacie. Jak zapisac dzwiek w formacie mp3 do formatu mid - chodzi o dzwonki do komorki sciagniete z netu :?: Sciagaja sie w mp3 i trzeba je do mid-a zmienic, wtedy komorek bedzie mogl juz normalnie z nich korzystac. Pozdro M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 - AKoff Music Composer www.akoff.com - TS Audio 2 Midi www.midi.ru/AudioToMidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Wielkie dzieki Xon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 ej a mozna z midi na mp3 moze jestem jakis niedouczony, ale wydaje mi sie, ze sie nieda niemniej jednak chce byc pewny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 ej a mozna z midi na mp3 moze jestem jakis niedouczony, ale wydaje mi sie, ze sie nieda niemniej jednak chce byc pewny ;]Nawet sporo porsciej i calkowicie bez sensu. Wlacz winamp, otworz plik midi, w ustawieniach jako output daj nullsoft disk writer, to co sie nagralo skompresuj do mp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ja miałem kiedys taki fajny program konwerujacy midi do wave z equlizerem, mozliwoscia sterowania poszczególnymi głosami...Groove costam sie nazwyał, jednak nei pamietam dokładnie. Takich programów jest jednak kupa-wystarczy wpisac w google midi2mp3 i juz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 midi do łejwa to każdy gupi umie przerobić :lol: wystarczy rejestrator dziwku od bila... a z przerbieniem mp3 na midi jest juz godzej.. i za dobrze to to nie działa (midi to jest zapis nutowy!!! a mp3 zkwantyzowany dzwięk analogowy! ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Prosciej jest znalesc dany utwor w postacji mid, niz samemu mordowac sie w przerabianiu go z mp3/wav na midi i tak z nie nailepszym skutkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 znaleść .. albo zrobić samemu :lol:... bo ostatnio badałem jeden programik "niby to konwertowania audio na midi"... i z muzyką typu nightwish (kilka gitar + takie tam...) nie daje rady. Problem w tym ze maszyna nie rozpozna dokładnie nut kazego z instrumentów, i samych instrumentów tez nie... zeby zrobić z tego zapis nutowy do pliku midi. Programy te tylko odczytują rozkład widmowy piosenki i prubują przypisać wszystkie harmoniczne (lub te wybrane) do odpowiednich nut. Efekt tego jest taki, że uda się skonwertowac tylko proste piosenki, a raczej prostą melodię.. zapomnijcie więc narazie o takich programach :D i szukajcie midów :lol: (albo róbcie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Prosciej jest znalesc dany utwor w postacji mid, niz samemu mordowac sie w przerabianiu go z mp3/wav na midi i tak z nie nailepszym skutkiem. Prościej mówisz??? To jeśli bys był łaskaw to znajdź nagrania Rise Against :twisted: nigdzie w midi ich nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 to moze spróbujeszprzerobić mp3 programem :D do mida.. prościej już znaleść... :lol: nawet jeśli nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 e-e mam takowy program i zdupy jest... nadają się chyba do prostych pianinowych melodii... tak to źle konwertuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...