ViruS001 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 Witam. Zauważyłem u siebie problem podczas przeglądania stron, otwierania programów itd. itp. Kwestia polega na tym, że w rogu ekranu mam jakąś dziwną nakładkę, która jest "zamaskowana" i uniemożliwia korzystanie w tamtym rogu z programów bo, gdy kliknę w tamtym miejscu to tak jakby przechodziło na ten "program" - w jaki sposób określić co to jest? Po kliknięciu PPM moim oczom ukazuje się takie coś: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmx0 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Gdy ta nakładka jest widoczna masz odpalonego origina? U mnie tak się dzieję czasem jak wyłącze fife z dsr. Po wyłączeniu i włączeniu origina wszystko wraca do normy. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS001 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Dokładnie :) Problem rozwiązany :) Dziękuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...