Duke2_BR Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Chce kupic karte graficzna GeForce4 Ti4200 Prolink 128MB DDR, VIVO, DVI, AGPx8 i pamięć RAM DDR 256MB PC-400MHz ( 2 kości) mój procek to Pentium IV 1,6 GH, płyta głowna ASUS. Chciałbym wiedzieć czy wybrałem odpowiednie podzespoły. Może coś trzeba zmienić. Musze sie zmieścić w kwocie do 1100zł. Proszę doradźcie mi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 lykaj gf albo zobacz czy nie uda ci sie kupic gdzies radeona 9500pro podkreconego na 9700 albo zrob to sam jak nie znajdziesz juz podkreconego ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke2_BR Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 czy wyde lepiej na tym radeonie czy na gf? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Napisales ze masz plyte asusa ale jaka. Jesli chodzi o grafike to zalezy jakimi dysponujesz funduszami i co wazniejsze jak zaawansowanym jestes uzytkownikiem. Wg mnie radeon jest lepszy ale sprawia wiecej problemow zwlaszcza ze starszymi systemami operacyjnymi mam tu na mysli Win 98 i niech ludzie nie pisza teraz "ja nic takiego nie mialem" bo to wcale nie jest powiedziane ze problemy mysza wystapic. Ja sam skladam komputery i wiem ze mialem problem z kilkoma wlasnie przez radeona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke2_BR Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 mam napisane u gory ze dysponuje 1100 zł ale musze jeszcze sie zmiesic z ramem... dzialam na systemie XP , czy tam moga wystapic problemy z radeonem?? moi znajomi twierdza ze radeon jest do niczego i zebym wogle nad nim sie nawet niezastanawial i brak jakiegos gf dobrego... co ja mam wkoncu zrobic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 mam napisane u gory ze dysponuje 1100 zł ale musze jeszcze sie zmiesic z ramem... dzialam na systemie XP , czy tam moga wystapic problemy z radeonem?? moi znajomi twierdza ze radeon jest do niczego i zebym wogle nad nim sie nawet niezastanawial i brak jakiegos gf dobrego... co ja mam wkoncu zrobic?? zmień znajomych :) a tak na serio to ten Gf 4200 Pixelview VIVOv 128 MB i 2X256 ram TwinMosa 400MHz to odpowiednio jakies 620 + 420 = 1040zł i mysle ze jest to dobry wybor ewentualnie zrezygnował bym z 1 kosci ramu i dolozył bym kaske do radka 9500pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 mam napisane u gory ze dysponuje 1100 zł ale musze jeszcze sie zmiesic z ramem... dzialam na systemie XP , czy tam moga wystapic problemy z radeonem?? moi znajomi twierdza ze radeon jest do niczego i zebym wogle nad nim sie nawet niezastanawial i brak jakiegos gf dobrego... co ja mam wkoncu zrobic?? zmień znajomych :) a tak na serio to ten Gf 4200 Pixelview VIVOv 128 MB i 2X256 ram TwinMosa 400MHz to odpowiednio jakies 620 + 420 = 1040zł i mysle ze jest to dobry wybor ewentualnie zrezygnował bym z 1 kosci ramu i dolozył bym kaske do radka 9500pro. Święte słowa. A co do tych rozterek nad radeonem to powim Ci, ze nie powinnieneś sie tym wogóle przejmować. Przy obecnym dopracowaniu softu, nie powinny wystepowac zadne problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...