SANOV Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Tak jak w temacie jak komentować publikowane treści na jakimkolwiek fanpage na Facebooku jako Fanpage mam świeży Fanpage na Facebooku i chciałbym jako ten Fanpage komentować posty itp jest taka możliwość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Da się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANOV Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Ale jak Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 A możesz wykazać minimum samodzielności, skoro zdobyłeś się na fanpejdz? Wpisz tytuł tego tematu w google i masz multum wyników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANOV Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Potrzebuję odpowiedzi pomocy a nie lekcji samodzielności Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 świat sięgnął dna http://forum.purepc.pl/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: Unikać zakładania wątków dotyczących tematów wielokrotnie już omówionych i/lub kwestii uznawanych na forum za oczywiste. By tego uniknąć, należy: poszukać samodzielnie odpowiedzi za pomocą popularnych wyszukiwarek internetowych (Google, Bing. Licz się z tym, że takie twoje podejście może zostać ocenione regulaminowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...