Sqad Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Pytanie do posiadaczy obudowy Bitfenix Pandora w wersji ATX. Koniecznie wersja ATX bo w internecie jest masę informacji dla wersji mniejsze pod Micro-ATX. Jaka jest maksymalna wysokość coolera dla tej obudowy. Na zagranicznej stronie nic nie ma na ten temat. PDFa ze specyfikacją jak ze świecą szukać, a polski oddział Bitfenixa podaje mi że to 155mm. Gdzieś w necie mi się przewinęła informacja, że maksymalna wysokość chłodzenia to 160mm, a mój Mugen Max ma 161, i jestem skłonny zaryzykować. Zawsze można skorzystać z prawa do zwrotu towaru. Jeśli ktoś ma potwierdzone informacje będę wdzięczny bo zaoszczedzi mi to czasu. Jeśli faktycznie jest to 155mm to sobie daruje. 160 mm można jeszcze coś ugrać niższymi tulejkami montażowymi płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Nie wejdzie. Inna sprawa to, że za tak beznadziejną i niefunkcjonalną obudowę nie dałbym 150 zł, a w sklepach za nią wołają 440zł, sic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqad Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Dla ciebie beznadziejna i nie funkcjonalna. Nie pytałem o zasadność zakupu tylko o potwierdzona informacje co do wysokości chłodzenia. Jeśli to jest milimetr to sobie poradzę jeśli 6 to juz nie. Kontynuując temat jaka obudowa jest ładna nie wyglada jak ogór. Co dla Ciebie jest funkcjonalnością? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Łatwość pochowania kabli. Ta obudowa ma 20cm szerokości, więc przy bardziej rozbudowanym zestawie będzie problem. Filtrów przeciwkurzowych też tam nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqad Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Faktycznie te kable strasznie się tam szargają normalnie skandal ;) Filtry są :) Na górze na dole i z przodu http://www.awesomescreenshot.com/image/1753359/353a4858c53057b29885707101ad00b8 Nadal nie dostałem alternatywnej propozycji :) Edytowane 25 Października 2016 przez Sqad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqad Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 Znalazłem test w internecie tej obudowy i tam był wsadzony dark rock 3 który ma 160mm wysokości, a więc takie na pewno wchodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...