Vieszak45x Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Witam! Laptop który posiadam od niedawna zaczął przymulać z niewiadomej przyczyny. Zauważyłem, że w chwilach przycięć użycie dysku wynosi od 80 do 100%. W Internecie przeczytałem, że dobrym rozwiązaniem byłoby przywrócenie systemu do ustawień początkowych. Boję się, że jeśli wybiorę opcję wyczyszczenia całkowitego system się usunie a ja nie posiadam kopii i nie mam na czym jej zrobić. (Komputer kupiłem z zainstalowanym Windowsem 8.1 i zaktualizowałem do 10) Teraz pytanie, czy jeśli wybiorę opcję czyszczenia całkowitego to komputer zrobi wszystko automatycznie? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Te opcje w ustawieniach systemu są moim zdaniem czytelnie opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Jak OS był aktualizowany do Win 10 to z recovery zostanie przywrócony system fabryczny - w tym przypadku Win 8.1 . Inna opcja to systemowa opcja przywracania - może jest punkt przywracania tuż po aktualizacji . Albo ściągnąć z sieci Win 10 i go zainstalować - klucz instalator powinien pobrać z biosu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...