Vanaadis Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 Witam. Mam zamiar zaopatrzyć się w ciągu najbliższego miesiąca w nową obudowę. Obecnie posiadam Zalman Z3 Plus i nie pasuje mi ta obudowa. Budżet jaki posiadam, to około 250zł. Chciałbym, aby obudowa miała "piwnicę" na zasilacz, miejsce na aranżację okablowania i miejsce na chłodzenia przynajmniej do 160mm(chcę wsadzić Fortis 3), okno(ale to nie najważniejsze), oraz chciałbym, aby było w miarę cicho w tej obudowie. Chcę tam wsadzić płytę mATX, cooler 135mm, oraz kartę 28cm. W oko wpadły mi 3 obudowy Polskiego producenta, mianowicie, Gladius M35W, Aquarius X70 oraz Pax M70. Wiem, że to nie są jedyne obudowy w tej cenie, dlatego chciałbym, żeby ktoś mi doradził jaką najlepiej kupić w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dart9 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 sharkoon s25-w PS o SPC Pax czytałem kiepskie opinie dotyczące jakości wykonania i ciszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanaadis Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 Obecnie waham się nad którymś z Aquariusów, a Phanteks Eclipse P400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dart9 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 Eclipse p400 to wydatek ~350zł ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanaadis Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 280zł, lecz wersja niewyciszana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...