eXelium Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Cześć, Nadszedł czas na zmianę wysłużonego Razera Diamondback z 2004 (z wiki wynika 125HZ Polling Rate i 1600DPI). W sklepie dla idiotów pomacałem różne nowe sprzęty i najlepiej w dłoni leżą mi Logitech G602 a zaraz za nim G502. Muszę powiedzieć, że taki typ/kształt myszki leży mi najbardziej a nie widziałem podobnych konstrukcji innych marek. Gram w różne gatunki, aczkolwiek dobrze gdyby myszka sprawdzała się dobrze w Battlefield 1. Czy G602 podoła (ze względu na miejsce na biurku bezprzewodowość to plus)? Czy duuużo lepiej wziąć G502? Alternatywy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 W jakiej grasz rozdzielczości ekranu w tego Battlefield i ile centymetrów po podkładce musisz przejechać, by postać zrobiła pełny obrót? (360 stopni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Nie używam podkładki :D Ale używam tak z 10x10cm powierzchni. Gram w 1920x1200. Nigdy nie sprawdzałem odległości potrzebnej do obrotu. Raczej denerwuje mnie dokładność/skokowość przy graniu snajperką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...