pit Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 MOGLIBYSCIE TROCHE OPTYMALIZOWAC TE OBRAZKI (zmniejszac) nie potrzebuje 1600x1200 zeby zobaczyc jak panna wyglada a nawet na mojej 19" sie nie mieszcza niektore mysle ze to troche polepszy przegladanie tego topiku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 i przyspieszylo ladowanie, bo druga strona ma prawie 4MB a to na slabesze lacza to zabojstwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 popieram, zmiejszajcie te zdjecia.... niektore panienki sa tak przeslodzone sie mozn puscic pawia :> , chyba musze zajrzec do innego topicu ile macie lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 mniam. Ale widze, że nikt nie wspomniał o Alley Bagget (no chyba, że przeoczyłem :wink: ) i ta panna z czerwcowego Playboy'a - widziałem w empiku 8) podlinkuje ją ktoś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 i przyspieszylo ladowanie, bo druga strona ma prawie 4MB a to na slabesze lacza to zabojstwo. Ty mi nic nie mow... ja te panienki uploadowalem z 15 minut na serwa. Ehh... modem to modem... ale juz niedlugo DSL 1.5 Mbit :) Wrzucajcie panienki wrzucajcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Moje typy to: 1. Monica Belucci - ogladal ktos Malene? 2. Victoria Silvstedt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 hehe zniezla :) qrfa interis sie znowu posrała :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 http://pit.neostrada.pl/galeria/x1.jpghttp://pit.neostrada.pl/galeria/x4.jpg approved ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 najs looknijcie na te oczka i usta ;) http://free-zg.hinet.hr/m2/xs-w7/1.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 oto moje wymazone kobitki :roll: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ma "ryj" jak tatarskie siodło i oczy jak zombie :twisted: :twisted: Ale to kwestia gustu :lol: :lol: J.LO fajna babka, ale pół świata już spenetrowało jej "cieśniny" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 (...) looknijcie na te oczka i usta ;) O niej wlasnie mowilem... VICTORIA rulezzz :!: update : zmniejszac prosze fotki, rozwalaja uklad forum i wykanczaja czasem zasysania reed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 W tym zalewie plastiku rzucę jeszcze coś od siebie, bo zaraz utoniemy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 czy ona nie grala w malena ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 czy ona nie grala w malena ?? To Belucci ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Jeszcze się pytacie? :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a co powiecie o tej pani :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Przede wszytkim przydalaby sie nie tyle optymalizacja zdjec co troche u mozgu u niektorych, po jakiego Leppera cytujecie zdjecia kmioty!! P.S. Do calej reszty uczestnikow forum: przepraszam za wyrazenie ale sie zdenerwowalem, a na glupote to mam wrecz alergie ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Chyba nie byles nigdy na furum rip-productions :) , a tak w ogole to przeciez szybko sie laduje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Chyba nie byles nigdy na furum rip-productions :) , a tak w ogole to przeciez szybko sie laduje jak masz 2mbit, u mnie na 128kbit otwiera sie pare minut :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Chyba nie byles nigdy na furum rip-productions :) , a tak w ogole to przeciez szybko sie laduje Hehe, ja tam mialem konto ale mi skasowali bo mialem 0 postow :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ach ta Jenni :roll: i tradycyjnie juz Caprysia :mrgreen: sorki za wielkosc ,nie mam ftp-a :? no wlasnie wie ktos gdzie moglbym wrzucic te panienki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Chyba nie byles nigdy na furum rip-productions :)Chyba ostatnio cos nie dziala, bo stronka nie chodzi, czy sie myle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 dla mnie i tak J.Lo jest najlepsza ........ (BTW - dobrze ze moja panna nie odwiedza tego forum :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Chyba nie byles nigdy na furum rip-productions :)Chyba ostatnio cos nie dziala, bo stronka nie chodzi, czy sie myle? przenosza sie na inny serv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 http://www.user8.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ma "ryj" jak tatarskie siodło i oczy jak zombie :twisted: :twisted: Ale to kwestia gustu :lol: :lol: J.LO fajna babka, ale pół świata już spenetrowało jej "cieśniny" :) ..pieprzenie. wedlug mnie ma cos czego J.LO miec nigdy nie bedzie. taki czar w spojrzeniu i zadziorny nosek miala chyba jeszcze tylko Bridget Fonda. dla mnie rewelka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...