Nezale Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Cześć, otóż zachaczylem osłoną socketu o 2 piny i lekko je wygiąłem. Próbowałem naprostować. Udało mi sie dojść do takiego efektu. Czy jest jakaś szansa, że socket zadziała prawidłowo ? Edytowane 2 Listopada 2016 przez Nezale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Cześć, otóż zachaczylem osłoną socketu o 2 piny i lekko je wygiąłem.A wystarczyło najpierw wziąć do ręki instrukcję płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezale Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Na przyszłość będę pamiętał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Jakieś foto chyba chciałeś dodać? Bo nic się nie wyświetla. W ogóle to o co chodzi z tym tematem? Chcesz się pochwalić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezale Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Tak chciałem dodać foto, tylko z telefonu nigdzie nie ma takeij opcji. Chciałem tylko zapytać czy tak naprostowane piny mają szansę zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Musisz się przełączyć na wersję pełną forum lub zainstalować Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezale Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Pytanie poprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja tam na zdjęciu nic nie widzę . Co do pogięcia pinów i działania socketu - zależy od czego są te piny , może się okazać że nawet jak będą wygięte to procek będzie działał poprawnie . Jak chcesz dobrze naprostować piny to zanieś płytę do zegarmistrza - może ci pomoże , z reguły ma odpowiednie narzędzia do zabaw . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezale Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Okej spróbuje pójść, dzięki za odpowiedź ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 A jak w ogóle wyglądają te pogięte piny? Może są już ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezale Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) No właśnie wysłałem na zdjęciu po prostowaniu. Jeden na górze jest 4 od prawej a drugi jest drugi w piątym rzędzie od prawej. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Nezale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 E, słabe :) Wkładaj proce i uruchamiaj kompa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezale Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Okej w takim razie spróbuję, dzięki wielkie za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Jak styki procesora bedą się pokrywać z pinem to proc powinien odpalić. Nic złego nie powinno się stać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahus Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Phi .. ja kiedyś pogiąłem kilka rzędów za czasów C2D. Naprostowałem i latało. Wkładaj proca musi chodzić. Są wg zdjęcia prawie idealnie ułożone w rzędach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezale Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Wszystko śmiga elegancko, dzięki wszystkim za pomoc jeszcze raz :D Na przyszłość będę pamiętał żeby nie zdejmować osłony :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Cześć, otóż zachaczylem osłoną socketu o 2 piny i lekko je wygiąłem. Próbowałem naprostować. Udało mi sie dojść do takiego efektu. Czy jest jakaś szansa, że socket zadziała prawidłowo ? Ja miałem z 12 pokrzywionych, tak, że była masakra, pożyczyłem od kolegi elektronika lupę stołową z lampką, igły i zabawa trwała jakieś 1,5h, ale z sukcesem tak jak u Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...