Skocz do zawartości
fuxmen

najstabilniejszy system od bill'ego

Wybierz najstablilniejsze okna swiata!  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz najstablilniejsze okna swiata!

• Windows 95
      0
    • Windwos 98
      2
    • Windwos 98 se
      2
    • Windows me
      0
    • windows nt 3 lub 4
      1
    • windows 2000
      21
    • windows 2003
      9
    • windows xp prof
      36

Rekomendowane odpowiedzi

wy to macie problemy imo lol

najstabilniejszy i jak jacek mówił najszybszy system to w2k3 (windows 2003)

na xp ciagle jakis bład wyskoczy np padnie explorer po zaplikowaniu hot fixów ogolnie system znacznie zdestabilizował sam microshit.

w2k3 ownz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak

jak to usunąć bo zostajęn a win 2003 ale po prostu robię jednego użytkownika i chciałbym żeby samo sie logowało na niego odrazu

Rozumiem, że chodzi o auto-logowanie, a więc:

Klikamy na Start -> Run -> wpisujemy Control Userpasswords2. Podświetlamy (wybieramy) użytkownika, który ma być automatycznie logowany, a następnie odznaczamy Users must enter a user name and password to use this computer i kilkamy Apply. Pojawi się okienko z monitem o wpisanie hasła; wpisujemy hasło wybranego wcześniej użytkownika i klikamy OK. Teraz auto-logowanie powinno działać poprawnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam podobnie

mam spowrotem xp bo:

-podkręciłęm na 1900+ i blue scren

-restart skeciłem na 1600+ i dalej blu scresnn i już nie ruszył to myśle <span style="color:red;">[ciach!]</span>le instaluję xp

pojednym blu screnie już się wysypał a jużmiałem na niego ochotę i już wszytko miałem poinslaowane

no nic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że najstabilniejsze systemy to: winnt3.0 i 4.0, win2k, win2k3 - oceniam na 5. Winxp oceniam na 4, a win9x i me na 3. Głos oddaję na win2k

Trzeba było od razu napisać że wszystkie NT, bo win2k=NT 5.0, XP=NT 5.1 a Win2k3 to NT 5.2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że najstabilniejsze systemy to: winnt3.0 i 4.0, win2k, win2k3 - oceniam na 5. Winxp oceniam na 4, a win9x i me na 3. Głos oddaję na win2k

Trzeba było od razu napisać że wszystkie NT, bo win2k=NT 5.0, XP=NT 5.1 a Win2k3 to NT 5.2

Można napisać Twoją wersją lub moją wersję. Różnica jest tylko w zapisie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odpowiedz brzmi kazdy, po odpowiednim skonfigurowaniu.  

To znaczy ze 95 i 98 tez potrafisz zrobic stabilnymi systemami ??!! Jesli tak to mozesz zrewolucjonalizowac rynek komputerowy :lol: Radze szybko to opatentowac :)

Only W2K - 0 problemow, 0 zawieszek, 0 formatow !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odpowiedz brzmi kazdy, po odpowiednim skonfigurowaniu. 

To znaczy ze 95 i 98 tez potrafisz zrobic stabilnymi systemami ??!! Jesli tak to mozesz zrewolucjonalizowac rynek komputerowy :lol: Radze szybko to opatentowac :)

Only W2K - 0 problemow, 0 zawieszek, 0 formatow !!

Dr. Crash ma rację. Kazdy system jest stabilny po odpowiednim skonfigurowaniu. Ale nigdy Win9x i me nie będą stabilniejsze od systemów NT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi