Kaztob Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Witamzastanawiam się nad dwoma laptopami tj:www.morele.net/laptop-dream-machines-g960-g960-17pl10-992149 luballegro.pl/laptop-msi-gl72-6qf-681xpl-i7...600-i6458463801.htmlktóra opcja jest lepsza?g960 ma ddr3 ale 120 ssd gl 72 ddr 4 i bonusy w postaci gier itppoza tym sprzęt chyba podobny...jakieś sugestie? a może jest coś lepszego w tej cenie?kwota jaka chcą za te sprzęty to dla mnie max wiec odpadają dopłaty do czegoś lepszego itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaztob Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 A na kiedy się przymierzasz do zakupu? nie mam wielkiego parcia że "na już", myślałem czy nie zaczekać co pokażą producenci z gtx1050 jednak obawiam się, że ceny tych sprzętów będą wyższe niż sobie założyłem poza tym idąc tym tokiem rozumowania zawsze można czekać na coś lepszego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Ale wydawanie niemal 4 koła na sprzęt o wydajności 750Ti to lekkie nieporozumienie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaztob Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Ale wydawanie niemal 4 koła na sprzęt o wydajności 750Ti to lekkie nieporozumienie. więc co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Jak już koniecznie musi być laptop to czekaj na 1050Ti. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaztob Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Jak już koniecznie musi być laptop to czekaj na 1050Ti. niestety muszę pozbyć się stacjonarnego :/ a zakupem bardzo mi sie nie spieszy wiec chyba poczekam na 1050 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaztob Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Na chwilę obecną sprawa jasna, czekam na nowości z 1050. Dzięki za dyskusje w temacie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...