SANOV Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Potrzebuję kontroler do Fify 17 z jak najlepszym czasem reakcji wiecie ogólnie najlepszy pad debesciak co możecie mi polecieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Xbox 360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) XBOX One - ma poprawiony krzyżak względem XB 360. Edytowane 5 Listopada 2016 przez grzechotnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarrionCrow Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Xbox One w wersji Elite. Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANOV Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Krzyżaka kto to używa tylko żeby taktykę zmienić chyba :D Polecasz tego elite? Lepiej leży w dłoni od tego z Xboxa 360¿ Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Jeśli nie miałeś żadnego w dłoni to lepiej najpierw wybierz się do MM/Saturna etc. Mam od dawna pada 360 w wersji wireless i się sprawdza. A One Wireless kosztuje flaszkę więcej... edit: Jedyna inwestycja to w nakładki na grzybki :P Edytowane 6 Listopada 2016 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Dokładnie. Nie każdemu pasuje ułożenie pada od X360 czy PS3/PS4. Więc lepiej sprawdzić w dłoni. Do tego pad od Sony trzeba jeszcze emulować jako pad od X360/Xone, wiec jest dodatkowa zabawa. Mnie tam na obu się dobrze gra, ale wole pada od PS4, więc od dawna mój pad od X360 leży w kącie, ale gran na DS4. Ja bym tam do Fify 17 olał droższego pada od Xbox One i wział od X360. Na kablu dostaniesz go za mniej niz 100 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 W wersji beta klienta steam juz widziałem ze wprowadzili obsługę dualshocka ale na jakim dokładnie to jest etapie to nie wiem bo DSa nie posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...