Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Nie mogę w żaden sposób zrobić bootowalnego pendrivea. Czy komuś udało się zainstalować XPka z flashdrivea ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Mi się udało. Pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 A moglbys bracie podac nazwe programu, do tworzenia bootowalnych USB, ktorego uzyles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Nie. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Masz gwiazdo Następnym razem zastanów się przed założeniem tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 To musze sprobowac. Ale wydaje mi sie ze probowalem rufusa. oprocz tego wintoflashusb USB_Prep8 albo Bootsect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Mnie kilkanaście razy na EeePC 1005HA. Pendriva trzeba przygotować za pomocą Novicorp WinToFlash. Trzeba tylko się pilnować podczas instalacji i czytać to co jest wyświetlane na ekranie ze zrozumieniem - jak pamiętam w pewnym momencie trzeba było wybrać z wyświetlanego bootemenu inną opcję żeby po instalacji XP nie wyrzucał bluescreenu HAL.DLL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Rufus jest chyba najlepszy i najprostszy dla ogarniętego usera... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...