RaaDeeK Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam Wszystkich. Dawno mnie tu nie było, ale potrzebuję porady. Koledze spaliła się grafika - postanowił kupić cały nowy komputer (zestaw za 1600zł z polecanych zestawów). Obecnie posiada obudowę hp media center pc m8000. Czy do tej obudowy bez problemu wejdą komponenty z polecanego zestawu? Płyta głowna to matx - teraz tez taka jest. Nie wiem czy te wynalazki media center nie są tak skonstruowane zeby nie dalo sie wymienic np. plyty glownej bo w innym miejscu ma mocowania na sruby... dajcie znac czy nie będzie z niczym problemu. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Kompa rozkręciłem - wyjąłem obudowe. Jakiś tam asus micro - atx. Rozstaw śrub taki sam jak w płycie z zestawu za 1600zł. Raczej będzie pasowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...