PLRadek Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Witam! Tak jak w temacie zmienia się kursor myszy, problemy zaczęły się po podłączeniu ( raczej zainstalowaniu oprogramowania ) nowej myszy Everest Rampage SGM-RX9,po 20-30 minutach zmienia się kursor myszy z tego standardowego na coś takiego jak na załączonym zdjęciu, skanowanie programem RogueKiller zakończyło się wykryciem nieprawidłowości w oprogramowaniu od tej myszki, tylko teraz problem jest taki, iż nawet po zmianie myszki odinstalowaniu oprogramowania jest dalej to samo .. próby zmiany kursora z poziomu windows nie przynoszą efektu .. Edytowane 6 Listopada 2016 przez PLRadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varkot Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Użyj programu Driver Sweeper do całkowitego odinstalowania sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 http://www.iobit.com/en/advanceduninstaller.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLRadek Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) @KGHM Zagłębie Lublin program nic nie wykrywa, znaczy wszystkie programy które wykrył są mi ,, potrzebne " @Varkot tak samo jak wyżej .. Zastanawia mnie tylko skąd mam sterowniki od Nvidi posiadając kartę AMD... Edytowane 7 Listopada 2016 przez PLRadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...